SAPKIN DENSİZİN YAZDIĞINA BAK.

Murat Mertcan adıyla gelen mailde” Dalga geçer gibi kafiyeli Kıvıra Kıvıra ezan okuyan imamlarınıza söyleyin okuduğu ezanların zerre kadar etkisi yok bu lanetli sahtekar halk üzerinde “ ifadesinde hem ezan okuyanlara hakaret hemde dinleyenlere hakaret içen bu ifade tepki ile karşılandı.

Gelen mailde sapkın ve insani iradeden yoksun ifadeler kullanılırken” Sizler Arap kanı taşıyan Arapça okuyarak bir halt yaptığını sanan Kuran 'da asla yeri olmayan bir iş yaparak Allah’ın Yüce ismini kullanarak cebinize para alan sahte Müslümanlar olarak şimdiden rengini belli etmiş birer kafirsiniz” diyerek ezan okuyanlara kafir diyerek sapkın ifadelerde bulundu.

Sapkın Allah’ın lanetinin din adamlarının üzerine olsun şeklinde yazdığı yazıyla neye kime hangi dine hizmet ettiği anlaşılamadı.

Gelen maili sosyal paylaşım hesabında yayınlayan Şaban Çoşkun isimli din görevlisi” Arkadaşlar bu zındıkta düzce il müftülüğümüze böyle bir. Mail atmış pazartesi günü bu zatı muhteremi savcılığa Diyanet sen düzce şubesi olarak davacı olup mahkemede hesaplaşacağız. Bu gün dosya hazırlandı. Diyerek duyurdu.

Öte yandan provokatör bir dille kalema alınan sapkın bir düşünce ürünü olduğu alenen görülen yazı hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı na müracaat beklenmeden Emniyet birimlerinin resen araştırma yapmaları bekleniyor.