Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce'de Türkiye'de bile örneğine az rastlanır bir çalışmanın startını verdi. Başkan Bayram Kentsel Dönüşüm alanında projeden çıkartılan bölgelerde yapılaşmaya şartlı izin vereceklerini belirterek, bu bölgelerde sadece bizim istediğimiz projeler yükselebilecek. Farklı projelere izin verilmeyecek dedi.

Kentsel dönüşüm projesinde sona gelindiğini dile getiren Bayram, anlaşmaya varılan kişi bazında oran yüzde 92'ye ulaştı. Geriye sadece yüzde 8'lik bir oran kaldı.Anlaşmazlıklarda sorun bizde değildir. Biz proje ile ilgili önceki gün Ankara'da Toki Başkanı ile de görüştük. Proje ile ilgili çalışmamız devam ediyor. Avm'nin de hayata geçmesi ile Camikebir mahallesi Düzce'nin en önemli ticaret ve yaşam merkezi olacak dedi.

Bayram Kentsel dönüşüm projesine büyük önem verdiklerini belirterek bu bölgede gerçekleşecek yeni yapılaşmalar da tamamen örnek projeler olacağını belirterek bu sayede planlı bir yapılaşma ile Türkiye'de örneğine az rastlanır bir çalışmaya imza atacaklarını açıkladı.

Haber; Ü. ÇETİN