Ereğli’nin Gülüç beldesinde cinnet geçiren bir kişi, Düzce’de görev yapan oğlunu arayarak, annesini öldürdüğünü, kendisini de öldüreceğini söyleyerek kendini vurdu.

 

Olay, Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana geldi. Tümör nedeniyle Almanya'da iki defa tedavi gören ve geçen hafta hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldıktan sonra taburcu olan Turan Göktekin (68) bunalıma girdi. Geçirdiği kriz sonucu eşini tabancayla öldürdükten sonra oğlunu arayıp "Ben intihar ediyorum" diyen Turan Göktekin kendini vurdu.

 

Turan Göktekin, gelen kriz sonrası eşini vurduktan sonra Düzce'de polis olan oğlunu arayarak, ''Anneni öldürdüm, kendimi de öldüreceğim, hakkınızı helal edin'' diyerek telefonu kapattı. Bu konuşmadan sonra Düzce'deki oğulları, anne ve babasının oturduğu apartmandaki komşularını arayarak komşularını durumdan haberdar etti. Yaşlı çiftin oturduğu daireye giden komşular, kapıyı açan olmayınca kapıyı kırarak eve girdi. Komşular eve girdiklerinde salonda yerde kanlar içinde yatan yaşlı çifti buldu. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemenin ardından Göktekin çiftinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

 

Turan Göktekin'in Almanya'dan emekli olduğu, beyninde tümör olduğu için Almanya'da iki defa tedavi gördüğü, geçen hafta hastalığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve taburcu edildiği öğrenildi.