Düzce’de bu günkü belediye binasının bulunduğu yerde olduğu söylenen Saat kulesi, eski fen işleri arsasında, ipsiz Recep platosunda yükselmeye başladı. Belediye başkanı Mehmet Keleş’i de saat kulesinin 4. katında yakaladık. Henüz tam olarak sağlamlaştırılmayan, bir yandan sallanan bir yandan da Düzce görüntüleri ile manzarası güzel olan saat kulesinin 4. katında Başkan Keleş açıklamalarda bulundu.

İlk etapta ipsiz Recep dizisine plato görevini yapacak olan alanın Türkiye’deki ikinci önemli platolardan biri olacağını söyleyen Keleş Düzce bu platosu ile önemli bir merkez haline gelecek,ayrıca bu alanda sanatsal etkinlikler yapacağı ve kadın dayanışma pazarının da bu alanda kurulacağını söyledi.

Düzce’de Sanatsal açıdan faaliyet göstereceği yerlerin bulunmamasının sıkıntısınıda çektiğini söyleyen Keleş, artık sergi açmak isteyende,faaliyet göstermek isteyende film çekimleri olmadığında bu alanları kullanacaktır.Alanda saat kulesinin dışında hükümet konağı, ile eski Düzce sokaklarının birebir canlandırılacağını da belirtti.