Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine az bir süre kala partilerin seçim çalışmaları da devam ediyor. Bu kapsamda ramazan ayında gece gündüz demeden çalışan Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü, milletvekillerinin ihalkla bir araya gelebilecekleri irtibat bürolarının açılışlarını gerçekleştirdi.

Milletvekili adayları Ayşe Keşir ve Numan Çabuk’un İstanbul Caddesi ile Çoban mevkiinde bulunan bürolarının açılışı Bakan Özlü tarafından gerçekleştirildi. Açılışa Belediye Başkanı Dursun Ay ile birlikte parti teşkilatından isimler de katıldı.


Bakan Özlü, açılı sırasında yaptığı açıklamada milletvekillerinin haftanın dört günü Ankara’da üç günü ise memleketlerinde olacaklarını belirterek, bu üç günün cuma, cumartesi ve Pazar ya da pazartesi olacağını sözlerine ekledi. Özlü, irtibat bürolarının milletvekillerinin olmadığı günlerde de açık olacağını dile getirdi.

Bakan Özlü’nün açılışların ardından parti üyeleri ve vatandaşlarla yaptığı samimi sohbet gözlenirken Özlü’nün her fırsatta halkla bir araya gelerek vatandaşın sorunlarını dinlemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Haber;  M AYDIN