Evde Sağlık Bakım ve Sosyal Destek Hizmetlerinin iş birliği içerisinde yürütülmesine ilişkin Düzce Belediyesi, Halk Sağlığı Merkezi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı. Düzce Valisi Ali Fidan, protokol aracılığıyla hizmetlerin daha etkin bir şekilde verileceğini ifade etti.
Protokol imzalama törenine Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Halk Sağlığı İl Müdürü Mahir Arslan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zeki Yıldırım katıldı.
Vali Ali Fidan sözlerine Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ederek başladı. Fidan, Belediyeler Birliği Genel Başkanı olan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i de tebrik etti. Fidan, Başkan Keleş’in görevinin Düzce’ye ve kendisine yararlı olacağını belirtti.
Protokol hakkında açıklama yapan Vali Ali Fidan, şunları kaydetti: “Kurumlar arasında etkin bir iş birliği koordinasyon sağlayacağız. Kaynaklardan daha aktif yararlanacağız. Vatandaşlarımız her bir iş için ayrı ayrı başvurularda bulunmayacak. Vatandaşlarımız bilmediği bir hizmet varsa o hizmetten de yararlanma fırsatı bulacak.”
Vali Fidan’ın ardından söz alan Başkan Keleş Ramazan ayının hayırlı olmasını dileyerek protokolün vatandaşlara hayırlı olacağını söyledi.
Konuyla ilgili açıklamaların ardından protokol imzalandı.
FİDAN: “ÇALIŞIYORUZ”
Vali Ali Fidan basın mensuplarının sorusu üzerine geçtiğimiz Pazar günü Melen Çayı boğularak hayatını kaybeden 16 yaşındaki Kadir Parlak’ın ölümünün ardından bu tür üzücü olayların yeniden yaşanmaması için çalışma yürüttüklerini ifade etti.

HABER;Y.SEVER