Düzce Valiliği, İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından Düzce’ye “Toplum Yararına Çalışma Programı” kapsamında 6 aylık geçici süre ile istihdam edilmek üzere toplamda 450 kişilik kontenjan tahsisinin yapıldığını duyurdu.

Projeye başvuru şartlarını da açıklayan Valilik, Toplum Yararına Çalışma Programına aynı aileden yalnızca 1 kişinin katılabileceğini bildirdi. Ayrıca aynı ailede iki sigortalı varsa 3’ncü kişi bu programa katılamayacak. Her bir katılımcı sadece bir projeye başvuru yapabilecek.

Toplum Yararına Programı için başvurular 03.12.2018 Pazartesi günü başlayacak olup başvurular 5 gün sürecek. Müracaat edeceklerin belirtilen süre içinde başvuru yapması gerekiyor.
Başvuru şartlarına uygun adaylar, İŞKUR internet sayfasından, il ve ilçe belediyelerinde bulunan İŞKUR hizmet noktalarından ya da Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Öte yandan Toplum Yararına Projesi kapsamında işbaşı yapacak kişiler; çevre temizliği, park bahçe temizliği ve düzenlemesi işlerinde çalışacaklar.






Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv                  

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya                     

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8