Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle yayınladığı mesajda basının demokrasinin en vazgeçilmez unsurlarından biridir ve toplumların gelişmesine önemli katkılarda bulunuyor dedi.
Düzce'de bulunan tüm basın mensuplarının basın özgürlüğü gününü kutladığını ifade eden Bayram sözlerine şöyle devam etti;
“Basın demokrasinin en temel ve vazgeçilmez unsurlarından biridir. Basın halkı haberdar etme görevinin yanı sıra, halkı bilgilendirme halkı bilgilendirme alanındada önemli bir işlev görmektedir. Bu nedenle de basını yönetimlerle halk arasında bir ileşitim köprüsü olarakta nitelendirebiliriz. Hızla gelişen teknoloji ve globalleşme ile birlikte basın dahada yaygın ve izlenebilir hale gelmiştir. Buda basının toplumların bilgilendirilmesinde duyarlılığını ve sorumluluğunun sınırlarınında genişletmiştir.
3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle bir kez daha basın çalışanlarını yaptıkları önemli görevden ötürü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum.

Haber; H. KAYA