Düzce Meslek Yüksek okulu, 3 Mart ve 4 Nisan tarihlerinde Sastek Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri Firması tarafından denetlendi ve “İSO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi” belgesi almaya hak kazandı.

Böylece yüksek okulda kurulmuş olan yönetim sisteminin etkin bir şekilde uygulandığı, sürdürüldüğü ve geliştirildiği onaylandı.

Belgeyi teslim töreninde konuşan Düzce Meslek Yüksek okulu Müdürü Doç. Dr. Ercan Özgan, belgeyi alabilmek için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi.

Doç. Dr. Özgan, amaçlarının her alanda kaliteyi yükseltmek olduğunu belirterek bunu da Yüksek okulda idaresiyle, öğretim görevlileriyle, en önemlisi öğrencileriyle el birliği yaparak, nerede aksaklık varsa onun üstesinden gelmeye çalışarak yapacaklarını söyledi. Öğrencilerle yönetimin iç içe olmasının ve aksaklıkları yönetimle birlikte çözmesinin çok önemli bir husus olduğunun altını çizen Doç. Dr. Ercan Özgan, “İSO 9001: 2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ” belgesi almakta emeği geçen Kalite Yönetim Temsilcisi Öğr. Gör. Melih Sertkan’a, Yüksekokuldaki diğer öğretim görevlilerine, idari personele ve belgeyi almakta büyük payı olduğunu ifade ettiği Hakan Çakır’a teşekkür ederken, burada en önemli durumun, kalite belgesini almanın değil, kaliteyi sürekli kılmanın esas olduğunu söyledi.

Haber, R. BAL