Saadet Partisi İl Başkanlığı, geçtiğimiz 4 Temmuz tarihinde yayalaştırma projesi kapsamında kapatılan İstanbul Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşın nabzını yoklamak için sokağa çıktı.

İl Başkanı Mertol tarafından esnaf ve vatandaşın caddenin kapanmasının neler getirip neler götürdüğü, yapılan aydınlatmalardan, projelerin maliyetine ve belediyenin su ve taşımaya yaptığı zamlara kadar pek çok konu hakkında fikri soruldu.



“Sıkıntılı olan da var, memnun olan da”
Ziyareti sonrasında bir değerlendirmede bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol şu ifadelerde bulundu:
“Bu akşam Saadet Partisi İl Başkanlığı olarak çarşı esnafını bir ziyaret etmek istedik. Mevcut yapılan aydınlatmalar, yolun trafiğe kapatılması, suya, otobüse yapılan yüzde 25 zam. Buraya bir tramvay projesinden bahsediliyor, yolun taşla kapanması konularında vatandaşın fikrini alalım istedik. Onları dinliyoruz. Sıkıntılı olan var, memnun olan var, daha iyi oldu diyen, kötü oldu diyen var, aydınlatmalar farklı olabilirdi diyen var, aydınlatmalar Düzce’yi biraz köy havasına soktu diyen var ya da yaşayacağız göreceği diyenler var.”

“Vatandaşımız değişik fikirlere sahip”
Son olarak vatandaşın yapılan projelerin maliyetinden haberdar olmadığı ve bir takım endişelerinin bulunduğunu kaydeden Mertol şöyle konuştu:



“Bu yapılan aydınlatmaların uzun ömürlü olup olmayacağı ile ilgili endişeleri var. Daha modern aydınlatmalar seçilebilirdi diyenler var. Rengine takılanlar var. Vatandaşımız değişik fikirlere sahip. Vatandaşımızın demokratik hakkıdır fikir beyan etmeleri biz de onları dinlemek adına bu akşam bir çarşı ziyareti yapalım istedik. Biliyorsunuz Saadet Partisi her zaman sahada halkımız da bunu bilsin. Biz seçimden seçime çıkmayız halkın içine.”

Haber: Ö. YILMAZ