Düzce Belediye Başkanı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Eski Başbakan, Meclis Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek temaslarına devam ediyor.

İstanbul Fethi Paşa Korusu'nda düzenlenen İstanbul Düzceliler Derneği'nin organizasyonuna katılan Başkan Özlü, toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.



İttifakın Düzce temsilcilerinden destek

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan ile MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği toplantıda Başkan Özlü, 'Cumhur İttifakı'nın Düzce temsilcileri Sayın Yıldırım'a destek olmak için tam kadro olarak burada' mesajı verdi.



"Daha çok hizmet, daha güzel, daha huzurlu bir İstanbul için..."

İstanbul Fethi Paşa Korusu'nda düzenlenen toplantıda İstanbul'da yaşayan Düzceliler'e hitap eden Başkan Özlü şunları söyledi: "Hepinizin içinde memleket özlemi var, bunu burada bizleri yalnız bırakmadığınızdan anlıyorum. İstanbul'da yaşayan hatırı sayılır sayıda Düzceli var. TÜİK verilerine göre son sayımda bu sayı 48 bin 287. Değerli hemşehrilerim bakın; Ağrı'dan misafirimiz Ağrı Belediye Başkanı Değerli Arkadaşımız Savcı Sayan burada, Cumhur İttifakı'nın temsilcileri olarak hep birlikte buradayız. MHP temsilcileri de bizlerin yanında, uyum içinde güzel çalışmalar için, Düzce'miz için startı verdik. Şimdi sıra sizde! İstanbul'un geleceği, daha çok hizmet, daha güzel, daha huzurlu bir İstanbul için 23 Haziran'da sandıklara gidin ve oyunuzu Sayın Binali Yıldırım'a verin. Kendisi ile aynı kabinede görev yapmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum ki Sayın Yıldırım'ın çalışkanlığı ile İstanbul 5 yılda daha da güzel olacak, tüm beklentileri karşılayacaktır. Proje üretme ve uygulama konusunda bakanlık döneminden bilirsiniz, Türkiye'nin ulaşım sisteminde büyük bir değişim yaşanmıştır. Şimdi bu tecrübeleri İstanbul için kullanma zamanıdır. İstanbul'un geleceği sizlerin elindedir, oylarınızı mutlaka kullanın" ifadelerini kullandı.




Haber: C.ÜSTÜNER