Ankara Düzceliler Derneği Başkanı Semih Kıbrıs ve Dernek üyelerinden Sağlık Bakanlığı müşaviri Halis Katırcıoğlu Erol Tayhan'la günün içinden programında MARKA tarafından Akçakoca'da düzenlenen Düzce'nin 2023 vizyonu konulu toplantıyı değerlendirdi.
 
Kıbrıs ve Katırcıoğlu, Düzce'nin Ankara'da görünen gözü olduklarını ifade ederken, Ankara'da olmanın Düzce'nin sorunlarına uzak kalmak anlamına gelmediğini vurguladılar.
 
Toplantının süresini kısa bulduklarını ifade eden Dernek Başkanı Semih Kıbrıs, toplantıya hazırlıklı geldiklerini sundukları iki projenin çok beğenildiğini söyledi.
 
Adapazarı'na kadar gelen hızlı tren hattının Düzce'ye getirilmesi gerektiğine dikkat çeken Kıbrıs, “ Maliyetli olduğu için kabul görmez denildi ancak projenin detayları bizde mevcut. Düzce böylece İstanbul'un banliyösü haline gelebilir. Hızlı trenin bir çok olanak sağlayacağını düşünüyorum.”diye konuştu.
 
Sundukları “Bilişim Köyü” projesi ile Düzce'ni yükselen yıldız olmasına olanak sağlayacağını dile getiren Kıbrıs, “ Düzce'nin temiz havası var. Çevre kirliliği yaratmayan sakin ve temiz ortam isteyen bilişim sektörü Düzce için çok uygun.”şeklinde konuştu.

 

Haber; S. KAŞKIR