Başkan Mehmet Keleş’in istifasının ardından Düzce Belediyesi’ndeki olağanüstü hareketlilik akşam saatlerinde de devam etti. Keleş’in başkanlık makamından ayrılmasının ardından zor bir sürece giren Düzce Belediyesi’nde sancılı dönemin en az hasarla atlatılması için toplantılar yapılıyor. Bu toplantılardan biri bu akşam Kalıcı Konutlar Bölgesindeki Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi.

Düzce Belediye Meclisi 1.Başkanvekili Salih Keskinli tarafından mesaj yoluyla toplantıya davet edilen AK Partili meclis üyeleri, tesislerdeki misafir odasında bir araya geldi. Basına haber verilmeyen toplantıda sadece AK Partili Belediye Meclis üyeleri ve belediye Başkan Yardımcısı Kadir Badur yer aldı. Yalnızca Öncü Haber’in takip ettiği toplantıda, meclis üyeleri görüntü alınmasına izin vermedi. Kapalı kapılar ardından görüşen meclis üyelerinin yemek eşliğinde gerçekleştirdiği toplantının detaylarına ilişkin AK Partili Belediye Meclis Üyesi Avukat Elif Sezer Cebar röportaj teklifini kabul etmeyerek sözlü olarak bilgi verdi. Başkan Keleş’in istifasından dolayı üzüntü duyduklarını belirten Cebar, bundan sonraki süreç için gerçekleştirdikleri gayresmi bir toplantı ile fikir alışverişinde bulunmak istediklerini söyledi.

Meclis üyelerinin bir hayli keyifsiz oldukları gözlerden kaçmadı. Toplantıya katılanlar uzun süre odadan çıkmazken tesislerden ilk ayrılan isimler adı başkanlık için geçen Belediye Meclisi 2.Başkanvekili Gönül Asuk ile Belediye Meclis Üyesi Elif Sezer Cebar oldu.

Haber:Y.SEVER