Düzce için kangren olan "Kalıcı İşyerleri" sorunu artık tarih oluyor.1999 Düzce depremleri sonrası  Kalıcı Konutlar Bölgesi'nde inşa edilen ancak bir türlü aslına uygun olarak kullanılamayan "Kalıcı İşyerleri" Vali Ali Fidan'ın girişimleriyle atıl olmaktan kurtarılıyor.



Düzce Valisi Ali Fidan, Kalıcı İşyerleri'ne ani bir ziyarette bulunarak işyerlerinin son durumunu yerinde inceledi.
Vali Fidan, işyerlerinin durumu ve konumu hakkında Özel İdare Genel Sekreteri Muharrem Tozan ve Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin  Çalışkan'dan bilgiler aldı.Vali Fidan'ın kalıcı işyerlerini ziyareti esnasında Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Zülfü Kılıç, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin'de hazır bulundu.


Vali Ali Fidan, Kalıcı İşyerlerini ziyaretinin ardından mikrofonlarımıza genel bir değerlendirmede bulundu.Kalıcı işyerlerini atıl olmaktan kurtarmak istediklerini kaydeden Vali Fidan, ilk etapta kalıcı  işyerlerinin bir bölümünü yeni açılacak olan Devlet Hastanesiyle birlikte Kalıcı Konutlara hizmet edecek "Semt Polikliniği" haline getireceklerini belirterek alt yapı çalışmalarında sona gelindiği "müjde"sini verdi. Vali Fidan: "Buraların bir bölümü "semt polikliniği" haline getirilecek. Diğer bölümü de Düzce Üniversitesi öğrencileri için Yurt haline dönüştürülecek"  dedi:

Vali Fidan'ın girişimi ve teşvikiyle uzun zamandır Düzce kamuoyunu meşgul eden Kalıcı işyerleri sorunu böylece tarihe karışmış olacak...Semt Polikliniği'nin yeni Düzce Devlet Hastanesi'nin faaliyete geçmesiyle birlikte faaliyete geçmesi planlanıyor...

Haber;E.TAYHAN