21 Ekim Gazeteciler Günü münasebeti ile bir kutlama mesajı paylaşan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, gazetecilerin gece gündüz, vefakâr ve fedakârca çalıştıklarını belirtti. Basın sektörünün önemine ve değerine vurgu yapan Er yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Medya doğru, tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirmektedir. Gazeteciler olaylar ve her türlü gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirme görevini yerine getirirken, kamuoyu oluşturmada da aynı zamanda önemli bir güç merkezidir. Başarılı hizmetlerin yerine getirilmesinde, basın sektöründe yer alan meslek örgütleri çok önemli görevler üstlenmişlerdir. 
Gece gündüz vefakâr ve fedakarca çalışan, Türk Demokrasisinin yanında saf tutan, kamuoyunun aydınlatılmasında önemli görevler yapan bizlerin sesini milletimize ulaştıran, toplum yararını gözeten, çalışan emek veren, halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının gelişiminde büyük katkıya sahip olan ve bu görevin ifası uğruna yaşadığı tüm zorluklara rağmen meslek ilkelerine sadık kalarak doğru habercilik görevini en başarılı şekilde yerine getiren başta Düzce medyası olmak üzere tüm gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum."