BBP İl Başkanı Adnan Kaçar son günlerde yaşanan terör sadırılarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Kaçar, "Terörü uzman Mobil ekipler kurarak sabit kalmamak kaydı ile profesyonel eğitim almış , Araziye bilen yetişmiş TİM personeli ile kısa ve orta vadede çözülebileceğini iddaa ediyoruz. Uygulanabilecek bu projede, Gabar dağını arkamıza almak kaydı ile Kuzey IRAK sınırı Düz arazide oluşturulacak tampon bölge ile Kuzey ırak’ta eğitim almış Terörist Grupların Ülke içine sızmaları önlenecektir. Türkiye Kırsalında Hareket kabiliyeti engellenen Terörist grupların etkisiz hale getirilmesinin yolu’ da budur.
Diğer yandan Büyük Birlik Partisi, Terör üzerinden Siyaset yapan bir parti değildir. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatını bile Siyasi Malzeme yapmadık. Partimizin Terör politikaları ile birlikte, Ekonomik, kültürel, siyasal, sosyal ve Dış devletlere yönelik politikaları ve tavsiyeleri mevcuttur. Genel Başkanlığımız başta olmak üzere Türkiye genelinde konusunda uzman kadroları mevcuttur. Rahmetli Genel Başkanımızın uzmanlar ile birlikte oluşturduğu kısa adı GÖR olan Güvenlik özgürlük ve Refah projesi bunların başındadır. Zaten Ülkemizin üç temel sorunu bunlardır. Bu üç temel mesele üzerine Partimiz politikalarını oluşturmuştur.
Diğer projemiz ise "Bizim Türkiyemiz projesidir. Bu projeyi de Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin YAZICIOĞLU ile mevcut Genel Başkanımız Yalçın Topçu hazırlamıştır. Bu projenin açılımı vatandaş, demokrasi, hukuk, yargı, siyasi partiler ve seçim sistemi ile ilgilidir. Biz olası bir seçimde vatandaşlarımızdan Terör Politikalarımız ile birlikte, Ekonomik ve Sosyal Politakalarımızla oy istiyoruz. Büyük Birlik Partisi Avrupa Birliğine Karşıdır, "İdam" cezasının tekrar uygulanmasına taraftardır, Dış Politikada teslimiyetçi tutuma karşı olup, muhalif duruşunu sergiler." şeklinde konuştu.

Haber; H. KAYA