MHP Düzce İl Kadın Kolları İstişare Toplantısı coşkulu bir katılımla hafta sonu gerçekleştirildi.

 
Bir otelin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kadın kolları üyeleri katıldı.
 
YILMAZ; “SİZLER OLMADAN ÇOK BİR ŞEY BAŞARAMIYORUZ”



Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren milletvekili Ümit Yılmaz, “5 ay sonra yerel seçimler var. Sizlere çok fazla ihtiyacımız olacak. Sizlere her zaman ihtiyacımız olacak. Bu seçim döneminde de hanım kolları olarak sizlerin aktif olarak yönetim listelerinde adaylıklarda ve sahada olmanızı istiyoruz. Sizler olmadan biz erkekler çok bir şey başaramıyoruz. Başarsak da çok eksik oluyor” dedi.
 
İl Başkanı İlhami Caboğlu da yerel seçimlere atıfta bulunarak, “Bu seçimlerde değişik yönetim kademelerinden veya Belediye meclislerinde teşkilatlardan ve yönetimden bayanları davet ediyoruz. MHP için erkek partisi derler. Bunu yıkmak için Düzce’de güçlü bir kadın kolları oluşturacağız” dedi

 

“AMACIMIZ DÜZCE’NİN BİZİM İÇİN
NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU GÖSTERMEK”

 
İl sekreteri Av. Derya Aksay ise şunları dile getirdi;

“Burada tüm gönüldaşlarımız kadınlarımız erkeklerimiz hepimiz birlikteyiz. Ancak kadının yeri her zaman bir tık farklıdır. Çünkü kadınlar hak mücadele yolundadırlar. Hak mücadele yolunda 2’inci sınıf muamele yapılan kadınlar yüzünden ilerleyememiş toplumlar söz konusudur. Bu sebeple Sayın Genel Başkanımız Devlet Bey her zaman kadının yolunu açmıştır. Kadın kafasındaki örtüyle değil, giydiği kıyafetle değil, kafasındaki içerisindeki fikirler ve inanç ve değerleriyle değerlendirilmediler. Tarih boyunca kadınlarımız istiklal mücadelesinde ön saflarda bulunmuşlardır.
 
Kadınların birlik olduğu yerde dünyayı ele almaları mümkündür. Bu sebeple biz birliğimizin daim olmasını istiyoruz. Bu dönemde düşünüldü, projeler hayata geçirildi. Kimileri dedi ki boncuk dizerek seçim kazanılmaz. Bizim amacımız seçim kazanmak değil. Bizim amacımız Düzce’nin bizim için ne kadar değerli olduğunu göstermekti. Biz gece gündüz hanımlarımızla çalışarak bunu gösterdik. Bunu göstererek de başarılı olduğumuza inanıyoruz.”
 
İstişare toplantısı konuşmaların ardından basına kapalı şekilde devam etti.