8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Düzce Belediyesi Film platosunda etkinlik düzenledi. Camikebir mahallesinde bulunan Platodaki etkinliklere Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan yardımcıları, Vali Bülent Kılınç'ın eşi Nurcan Kılınç, İl Kültür ve Turizim Müdürü Özcan Budak, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Çakır, Baro Başkanı Av Ali Dilber, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetliler katıldı.
Adeta bir panayırı andıran Film Platosundaki etkinlikler sırasında konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram "Buraya kadın eli değdiği için bu kadar güzel bir duruma geldi. Dahada güzel olması ve kadınlarımızın hem sosyal hemde ekonomik hayata katkılarını artırmak için bu çalışmalarımız hızlanacak" dedi.
Program sırasında el emeği göz nuru yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri verildi. Yarışmada üçüncü olan Nevin Keskin'in ödülünü Belediye Başkanı İsmail Bayramın eşi Elka Bayram, ikinci olan Emine İleri'nin ödülünü Vali Bülent Kılınç'ın eşi Nurcan Kılınç ve birinci olan Ayşe Melis'in ödülünü Belediye Başkanı İsmail Bayram verdi.
Gün boyu devam eden etkinlikler sırasında mehteran ve incesaz ekiplerinin gösterileri büyük ilgi ile izlendi.