Namık Kemal İlköğretim Okulu bu yıl 100. kuruluş yıldönümünü kutlarken, okul, 100, yıl etkinliklerine devam ediyor. Yapılan etkinliklerden biri de Kadınlar Günü için düzenlendi. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen eğlenceye veliler yoğun ilgi gösterirken, veliler ve öğretmenler müzik eşliğinde eğlendi. Eğlence sırasında hediye çekilişleri yapılırken, velilerin Dünya Kadınlar Günü nedeniyle güzel bir gün geçirmelerine katkıda bulunuldu.

Düzenlenen program ile ilgili olarak düşüncelerini açıklayan Namık Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Murat Zengin, dünyanın en zor mesleğine sahip olan kadınlar için her yıl geleneksel olarak yapılan eğlence gününün bu yılda tekrarlandığını ve öğretmen ile velilerin kaynaşması açısından bu gibi etkinliklerin faydalı olduğunu ifade etti.

Namık Kemal İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Tülay Kabataş ise tüm kadınların bu özel gününü kutladı ve kadınların sadece bir günde değil, her zaman hatırlanmaları gerektiğini söyleyerek, “ Umarım bu özel günde kadınlarımızın mutlu bir gün geçirmelerini sağlarız.” dedi.