AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay’ın öncülüğünde, tüm ilçe AK Parti Kadın Kolları Başkanları ve Düzce’de faaliyet gösteren bazı STK’lar ile siyasi partilerin destekleriyle Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de düzenlenen operasyonda terör örgütü unsurları ile mücadele eden askerlerimize destek olmak amacıyla kermes düzenleniyor.

25 Şubat Pazar günü saat 11:00’da Anıtpark Meydanı’nda düzenlenecek olan kermeste yiyecek, içecek, her yaş grubuna göre giyecek, el örgüleri, ev ve çeyiz eşyasının satışa sunulacak.

“Düzceli kadınlar olarak elimizden geleni yapmaya hazırız”
Etkinliğe ilişkin açıklama yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş “Cihad anlayışıyla can siper alan güzel evlatlarımız, Mehmetçiğimiz için kadın kolları teşkilatlarımız başta olmak üzere, tüm Düzceli kadınlar olarak elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız. Teröre karşı dik duruşumuzun ve evlatlarımıza desteğimizin tüm ülkemiz vatandaşlarına örnek olmasını temenni ediyorum. Herkesin bu vesile ile elini taşın altına koymasını bekliyorum. Bizler gerek Mehmetçiğimizin gerek gazi olan kardeşlerimizin gerekse bu vatan için canını feda etmiş olan şehitlerimizin ailelerinin yanında oldukça inşallah Rabbim bizleri muvaffak eyleyecektir” ifadelerinde bulundu.

“Terör örgütlerine geçit vermeyen evlatlarımızın ayağına taş değmesin”
Kermes hazırlığı ile yakından ilgilenen Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın eşi Nursel Ay ise yaptığı açıklamada, Düzce’nin Afrin’de destan yazan kahraman Mehmetçiğin tek yürek halinde yanında olduğunu belirterek, “Bu fikri kadın kollarımız, STK temsilcileri ve Düzce’deki siyasi parti temsilcileri ile paylaştığımızda büyük desteklerini gördük. Düzceliler olarak bu kermeste elde edilen gelirleri Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan askerlerimiz, gazilerimiz ve bu vatan toprağımız, bayrağımız için canını feda etmiş şehitlerimizin ailelerine göndereceğiz. Onlara manevi desteğimizi hissettirebilirsek ne mutlu bize. Terör örgütlerine geçit vermeyen evlatlarımızın ayağına taş değmesin, Allah sağ salim ailelerine yuvalarına kavuşmalarını nasip etsin inşallah” diye konuştu.

Ayrıca düzenlenecek kermese tüm Düzceliler davet edildi.

Haber: Ö. YILMAZ