Düzce Üniversitesi ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin kadro sorunu uzun süredir konuşulurken hem kadro sorununu görüşmek hem de Üniversite Hastanesi'nin yol yapımını ele almak için yarın Ankara'ya gidiliyor.

AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun girişimiyle yarın, Düzce Valisi Bülent Kılınç, AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Rektör Yardımcıları Ferruh Gezen ile Mustafa Kepez, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Bünyamin Dikici ve Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı yarın saat 12.30'da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşecek. Düzce'den gidecek heyetin Bakana hem kadro hem de Üniversite Hastanesi'nin yol sorununu ileteceği öğrenilirken heyetin bu sorunlar hakkında olumlu cevap alarak dönmeleri bekleniyor.

Özellikle yeni hizmet binasına geçmesiyle birlikte Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kadro sorunu baş göstermiş, yapılan daha önceki girişimler sonucunda ise kadro sağlanmıştı. Sağlanan kadro ise Üniversite Hastanesi'nin kadro sorununu çözmek için yeterli olmamıştı. Düzce Üniversitesi'nin de hastane gibi kadro sorunu yaşadığı bilinirken diğer sorun olarak gözlenen Üniversite Hastanesi'nin yol sorunu da uzun süredir gündemdeki yerini korumuştu.