Polis teşkilatının kurulduğu 10 Nisan’ı içinde bulunduran ve ‘Polis Haftası’ etkinlikleri kapsamında, Düzce Merkez Büyük Camii’nde mevlid-i şerif okutuldu.



Akşam namazı ve Yatsı namazı arasında düzenlenen etkinliğe Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, şube müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar katılım gösterdi.



Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi., Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından salavatlar ve ‘Şehitler ölmez’ isimli ilahinin okunan program, şehit olarak ahirete intikal etmiş kahraman polislerin ruhuna dualarla sona erdi.



Yüzlerce kişiye tavuklu pilav dağıtıldı

Ezan ardından saf tutarak yatsı namazını eda eden cemaat, cami çıkışında TÜRSAN tarafından ikram edilen tavuklu pilavdan yedi.



Yüzlerce kişiye ikramda bulunulan etkinlikte kazan başına geçerek kepçeyi eline alan Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, vatandaşlara servis yaptı.



Küçüklerle, renkli görüntüler

İkram esnasında cami önündeki meydanda bulunan polis ekipleri ve çocuklar arasında da eğlenceli diyaloglar yaşandı. Polislere olan ilgisini gizlemeyen küçükler, ekiplerin yanına gelerek eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi.



Büyüyünce polis ve asker olmak istediklerini söyleyen çocuklar, polis abilerinin keplerini takarak birlikte fotoğraf çektirdi.

Gecenin sonunda alandaki vatandaşlar ve polis ekipleri hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Haber: İ.İ.AYDOĞDU