Göreve başladıktan sonra Düzce'deki çalışmalarına hız veren İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, iadeyi ziyaretlerine devam ediyor. Kahraman, bugünde Ak Parti İl Başkanlığına giderek İl Başkanı Fevai Arslan ve parti üyeleriyle bir araya geldi.

Göreve geldikleri günden itibaren Düzce'deki emniyet açısından çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kahraman, “Çalışmalarımız kapsamında Düzce de asayişi sağlamak için ekip olarak çalışmalar başlattık. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek onlarla birlikte hareket ediyoruz. Bundan sonrada emniyeti sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan da Düzce'deki emniyet çalışmalarının çok iyi gittiğini söyleyerek “Bizde emniyet olarak Düzce de olumlu gelişmeler olduğunu görüyoruz. Bu konuda size ve ekibinize teşekkür ediyoruz. Gerçekten yapılan çalışmalar dikkate değer nitelikte.” şeklinde konuştu.

Daha sonra CHP İl Teşkilatına giderek burayı da ziyaret eden Kahraman, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan ile de görüştü. Kahraman burada da emniyet için yapılan huzur toplantılarının önemine değinirken Başkan Tozan da emniyet açısından Düzce'nin olumlu bir gelişme içerisinde olduğuna değindi.