Yoğun kar yağışı nedeniyle Kalıcı Konutlar bölgesine bağlantı yolundan ulaşımda önemli sıkıntı yoktu. Ancak konutların yüksek kesimlerinde hem kar kalınlığı hemde rampalar nedeniyle araçlar çıkamadılar.

Bağlantı yolunda belediye ekipleri sık sık kar temizleme çalışması yaparak yolu açık tuttu. Ancak bu yolun Kervan kavşağında zincir takan otomobiller güçlükle yol alırken zincirsiz araçlar çıkamadılar ve rampada kaldılar. İlerleyemeyen araçlar mecburen trafik ekiplerinin kontrollerinde geri dönmek zorunda kaldılar. Yine aynı kavşakta maddi hasarlı kazalar meydana geldi ayrıca yolda kalan kamyon ve tır nedeniyle trafik akışı bir süre aksadı

Trafik ekipleri gün boyunca il merkezinin dört bir yanında meydana gelen maddi hasarlı kazalar nedeniyle kapanan yolları trafik akışına açmak için mücadele verdiler.

Kervan kavşağından zincirli bir şekilde çıkabilen araçlar Kalıcı Konutların özellikle 12. bölge başta olmak üzere yüksek kesimlere rampalardan çıkamadıkları için kayarak yolda kaldılar veya geri dönmek zorunda kaldılar.

Kapanan yolların kısa sürede açılmasına rağmen kar yağışının şiddetli ve aralıksız devam etmesi nedeniyle zaman zaman yollar kısa sürelide olsa trafik akışına kapanmaya devam etti.