Depremden sonra inşa edilen kalıcı konutlarda sıkıntılar bir bir sona eriyor. Vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak için kalıcı konutlara acil ihtiyaç büfeleri oluşturulacak. Konu ile ilgili açıklamalar yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram, vatandaşların sorunlarını bir bir çözmeye çalıştıklarını ve ihtiyaçlardan doğan bir takım sıkıntıların olduğunu vurguladı.

“Göreve geldiğimizde bizden istenilen şeyler olmuştu. Görev süremiz içerisinde tespit ettiğimiz sorunlar oldu. Bu kapsamda en öncelikli çözmemiz gereken sorunun vatandaşların evlerinden çıktıklarında acil ihtiyaçlarını karşılamak için acil ihtiyaç büfeleri oluşturacağız. Bunun dışında da yine vatandaşlar tarafından talep edilen ihtiyaçları tamamlamaya çalışıyoruz.”

Sıkıntıların gün geçtikçe azaldığını ifade eden Başkan Bayram, Kalıcı Konutların Düzce’nin en yaşanabilir yeri olduğunu ve vurgulayarak çocuklar için oyun sahaları oluşturacaklarının altını çizdi.

“Kalıcı Konutların tamamı için söylüyorum. Yaşam adına gerçekten güzel bir yer. Kalıcı konutlarda çocukların futbol oynamalarına müsait alanlar yok bunların yapılması için bir çalışma yapıyoruz ve inşallah yazdan sonra bunların çalışmalarına da başlayacağız.”

Haber; R. BAL