Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, MHP Düzce Milletvekili Adayı Osman  Çakmak'a destek vermek için geldiği toplantıda iktidara yüklendi. Kamu-Sen İl Temsilciliği tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Genel Başkan Koncuk:"Kimin biletinin kesilmesi gerekiyorsa onun biletini kesmek zorundayız" dedi.

            730 BİN TAŞERON İŞÇİ VAR!

Bu ülkede 13 yılda 15-20 bin olan taşeron işçi sayısının bugün 730 bine çıkmasının faturasının iktidara ait olduğunu kaydeden Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk:"Herkesi uyarıyorum.Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın..Onun için kimin biletinin kesilmesi gerekiyorsa onun biletini kesmek zorundayız." dedi.

            ÜLKEDE ADALET BİTMİŞSE..

Ülkede adalet mekanizmasının ciddi yara aldığını kaydeden Genel başkan koncuk:" Ülkede adalet bitmişse geleceğimizden emin  olamazsınız"diyerek "Böyle bir hukuk yok" dedi.     

            BU İSTİKRAR DEĞİL

İktidarın "istikrar " söylemini de eleştiren Koncuk:"Dünyada bizi sayan gelişmiş bir ülke kalmadı. Bu nasıl bir istikrar " diye sordu.

            OSMAN ÇAKMAK'A DESTEK

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Düzce'ye milletvekili adayı olan Osman Çakmak'a destek vermek amacıyla geldiğini de belirterek Çakmak'ın sendika başkanlığı döneminde gösterdiği çalışkanlık fedakarlık ve hizmetlerinin takdire şayan olduğunu belirterek "Osman Çakmak'a destek için Düzce'ye geldim" dedi

            MHP'Lİ ÇAKMAK: İSTERSENİZ OLUR

MHP Düzce Milletvekili Adayı Osman Çakmak'ta kalabalık eşli grubun katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada , Kamusen'li olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek salondakilere "Siz isterseniz olur" diyerek destek istedi:

Daha sonra emekli olan öğretmen ve idarecilere teşekkür plaketi verildi.

Haber:E.TAYHAN