Düzce Yığılca Karayolu’nun Hecinler mevkiinde meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralandı. Daha önce de defalarca kez kazanın yaşandığı ve adeta Yığılca Düzce Karayolu’nun kara noktası olarak adlandırılan Hecinler mevkiinde bu sabah saat 07.30 sıralarında meydana gelen kazada kamyon sürücüsü ağır yaralandı.

Abdurrahman Yılmaz idaresindeki 81 BA 659 plakalı kamyon Yığılca istikametine giderken Hecinler mevkiinde virajı alamadı ve daha önce de çok sayıda kazanın yaşandığı ve can kayıplarının verildiği kara noktada yoldan çıkarak Melen Çayına yuvarlandı. Meydana gelen kazada sürücü Abdurrahman Yılmaz ağır yaralandı.

Vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartılan yaralı sürücü olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yerindeki vatandaşlar kazanın yaşandığı mevkinin yetkililerce Karayollarına defalarca kez iletildiğini ve tedbir alınmasının istendiğini belirterek, kazaların bugünde devam ettiği bölgede henüz hiçbir çalışma yapılmamasına tepki gösterdiler.