Belediye Başkanı İsmail Bayram, esnaf ve vatandaşlara yönelik sorunları tespit için yerinde değerlendirmeler yapıyor. Bayram son olarak yeni sanayi çarşısında sanayi esnafıyla bir araya geldi.
Başkan Bayram,ın sanayi çarşında yaptığı görüşmelere desob başkanı mustafa kayıkcı ve düzder başkanı cemal aksan,da katıldı
Sanayi esnafının büyük bir çoğunluğunun katıldığı toplantıda öncelikli olarak sanayi giriş ve çıkışlarının D-100 bağlantısı yan yollar D-10 kavşak noktaları ve temizlik sorunları gündeme getirildi. Başkan Bayram sorunları dinledikten sonra Sanayide kavşak ve yan yollarla ilgili yeni düzenlemeler yapılıyor. Bu proje kara yolları ve düzce belediyesi tarafından yürütülüyor. 2010 yılı içinde de tamamlanmış olacak. Diğer sorunlara ilişkin olarak çalışmaları değerlendireceğiz dedi. Kar temizleme çalışmalarınada değinen Başkan Geçtiğimiz hafta yağan kar sonrası hava sıcaklığının eksi 10'lara düştüğünü bunun sonucu olarakta buzlanmalar meydana geldiğini ekiplerin sabaha karşı saat 03 den itibaren kar temizleme çalışmalarına başladığını ve bu çalışmalar sonucunda il merkezinde ve kalıcı okuntlar bölgesinde önemli bir sorun yaşanmadığını dile getirdi.