Meteorolojinin uyarısını yaptığı kar yağışı başladı. TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesiminde kar yağışı etkisini gösterdi.

Etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle 100 karayolunun Bolu kesiminde bulunan Abant Kavşağı ve Seymenler ile Düzce kesiminde Bakacak, Bıçkıyanı, Heyelan ve Karanlıkdere mevkii beyaz örtüyle kaplandı. Ulaşımda bir olumsuzluk yaşanmaması için karayolları ekipleri güzergahlarda karla mücadele çalışmasına başladı.

Trafik ekipleri de sürücüleri kış lastiği olmadan yola çıkmamaları, yakın takip ve aşırı hız yapmamaları konularında uyarıyor. Kar yağışı, Düzce’de karla karışık yağmur olarak etkisini göstermeye başladı.

Valilik uyardı: Tedbirli olun!
Düzce Valiliği ise, Düzce çevrelerinde görülecek yağışların Kaynaşlı, Gölyaka, Yığılca ve Çilimli ilçelerinde kuvvetli rüzgarla birlikte tipi şeklinde olacağını bildirdi. Kuvvetli kar yağışının 10-20 santimetre olarak meydana gelebileceği tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Haber: Ö.YILMAZ