Bakan farkı bu olsa gerek..Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün göreve başlamasıyla birlikte diğer birimlerde olduğu gibi Karayolları'nda da çalışmalara hız verilmesi dikkatlerden kaçmıyor..Uzun zamandır yapılmayı bekleyen D-100 karayolunun Kaynaşlı-Gümüşova arasındaki bölümünde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarında ciddi anlamda hızlanma gözleniyor.

"ASFALTLAMA"  BAKAN ÖZLÜ'YLE HIZLANDI

Bilim Sanayi ve Teknoolji Bakanı Dr. Faruk Özlü, göreve başlamasının ardından ilk iş olarak ilin sorunlarını görmek ve yapılması gerekli çalışmaları yerinde tespit etmek için Karayolları ve  DSİ  yetkilileri başta olmak üzere diğer bazı kurum ve kuruluşların sorumlularını  genel müdürlük düzeyinde toplantı yaparak yerel idarecilerle bir araya getiran Bakan Özlü'nün planlı başlattığı çalışmalar  semeresini vermeye başladı.

           

İlk toplantıyı Akçakoca'da yapan Bakan Özlü, ardından diğer kurumların genel müdürlerinini Düzce Milletvekilleri başta olmak üzere yerel yöneticilerle bir araya getirerek sorunları ve özellikle aksayan konuları yerinde tespit ederek çözmeye çalıştı.

 

YAN YOLLAR 20 YILDIR BEKLİYORDU.

Yıllardır yapılmayı bekleyen Kaynaşlı - Gümüşyova arasındaki asfaltlama çalışmaları ile yaklaşık 20 yıldır yapılmayı bekleyen Düzce merkezdeki D-100 Karayolu kenarında bulunan alt yollar da bu sayede sıcak asfalta kavuşuyor.Karayolları Genel Müdürlüğü çalışanlarının özveri ile yaptıkları çalışmaları gören Düzceli vatandaşlar "Bu da Bakan farkı" diyerek Bakan  Faruk Özlü'ye methiyeler yağdırıyor."Bakan ilde yapılan çalışmalara hız kazandırdı kendisine teşekkür ediyoruz" diyen vatandaşlar Karayollarında yaşanan farkın gelecekte diğer birimlerde de göze çarpmasını bekliyor. 

KAYNAŞLI'DA YOL ÇALIŞMALARI  

Özellikle Bolu Dağı Kaynaşlı bölümünde uzun zamandır bekleyen yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının Bakan Özlü'yle ivme kazandığını doğrulayan Kaynaşlı Belediye Başkaın Erol Bayraktar :"İlçe başkanı olduğum dönemde başlattığımız çalışmalar Bakan Özlü'nün göreve başlamasıyla hız kazandı.Bakanımız bize hem enerji verdi hem genel müdürler düzeyinde çalışmalar hızlandı. Karayolları Genel müdürlüğüyle banımızın yaptığı toplantılar ve ardından yapılan takipler başarıyı getiriyor.Umudumuz Batan Özlü'yle daha artıyor, moral buluyoruz" dedi.