2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi karnelerin dağıtılması ile sona erdi. Düzce Valisi Zülkif Dağlı da bugün öğrencilerin yaşadığı karne heyecanına 23 Nisan İlköğretim Okulu’nda tanıklık etti. Vali Dağlı’ya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit de eşlik etti.

İlk dönemin sona ermesi dolayısıyla 23 Nisan İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali Zülkif Dağlı, sınıf sınıf dolaşarak öğrencilerin karnelerini ve karne hediyelerini takdim etti.

Her sınıfta çiçeklerle karşılanan Vali Dağlı, öğrencilerin başarısından duyduğu memnuniyeti sık sık dile getirerek onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

İyice dinlensinler, hak ettiler”

Karne dağıtımının ardından Vali Dağlı, öğrenci ve velilere tavsiyelerde bulundu.

Dağlı, “Çocuklarımızın karnelerini vermek için bugün buradayız. Çocuklarımız gayet başarılı. Karnelere de baktım bu arada hepsi çok iyi. Hepsine iyi tatiller diliyorum. 15 gün güzel bir tatil yapsınlar, dinlensinler, kendilerini yormasınlar, hak ettiler. Velilerimiz de çocuklarımızı fazla sıkmasın, doğal haline bıraksın. Biraz kendi kafalarını dinlesinler, rahatlasınlar. 15 gün sonra daha berrak, zihinleri daha açık bir şekilde yine sıralarına gelsinler.” dedi.