MHP Düzce Belediye Başkan aday adayı Celal Kasapoğlu, 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçim öncesinde Öncü Medya Grubunu ziyaret etti.
 
Kasapoğlu, ziyaretinde ilk olarak, el değiştirerek Türkseven Şirketler Grubu bünyesine katılan Öncü Medya’ya yeni dönemin hayırlı olması temennilerinde bulundu. Kasapoğlu; “Öncü Medya Grubu yıllardır Düzce’ye her anlamda çeşitli hizmetlerini ortaya koymuş bir kurumdur. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceği kanaatindeyim” dedi.
 
Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili görüşlerini de mikrofonlarımızla paylaşan MHP Belediye Başkan aday adayı Kasapoğlu, “Önümüzde bir yerel seçim var. Parti olarak çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. MHP’ne yönelik toplumda olumlu esen bir hava var. Bununla doğru orantılı olarak bizimde parti olarak çıkarmış olduğumuz aday adaylarımız var. Gerek birlikte gerek ayrı ayrı şekilde olsun, şuan sahada faaliyetlerimize başladık ve hızlı şekilde devam ediyoruz. Ben kendi adıma, partiyle yaptığımız ortak çalışmaların haricinde adaylık durumunda ortaya koyacağım çalışmaların hazırlık aşamasındayım” şeklinde konuştu.

 

“İçimizden bir kişi temsil noktasında sahaya çıkmış bulunacak”

24 Haziran seçimlerinin ardından Düzce’de ki siyasi yapıyla ilgili ciddi değişimler olduğuna değinerek MHP’li aday adayları olarak yerel seçimlere giden yolda nasıl hareket edeceklerine dair ipuçları da vererek açıklamalarına devam eden Kasapoğlu, “İlk defa farklı bir parti milletvekilli çıkarmış oldu. Vatandaş 16 yıldır mevcut uygulamalarıyla alakalı yönetimsel anlamda işleyişi anlamında giderilmesini istiyor. Düzce’nin kentleşmiş birkaç seçime konu olmuş çalışmaları yapılmasını bekliyor. Otopark sorunuyla alakalı projeler yapılmasını bekliyor. Vatandaş anlayış bekliyor. Bu görevi yapacak her şahıs bu görevi hakkıyla yapacak kabiliyette. İçimizden bir kişi temsil noktasında sahaya çıkmış bulunacak. Seçim sonuna kadar birlikte beraber hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.
“Aday profili bakımından da avantajlı olduğumuz kanaatindeyim”

Kasapoğlu, açıklamalarının sonunda şöyle konuştu;
“Biz MHP olarak belediyeyi kazanmak istiyoruz. MHP’nin yönetim anlayışıyla biz bu işi ortaya koymak istiyoruz. Biz, birbirimizi etik dışı davranışlarla saf dışı bırakma şeklinde değil kim aday olursa olsun aynı şekilde yürüteceğimizi esas alıyoruz.  Yerel konularla alakalı ciddi bir memnuniyetsizlik olduğu için MHP seçimin en iddialı partisi olarak şuanda sahada çalışmalarına devam ediyor. Bunların neticesinde ortaya çıkan sonuç MHP’nin lehine diye düşünüyorum. Umarım başarılı olacağız. 
Bizim aday adaylarımız toplumun farklı platformlarında toplumun farklı temsil noktalarında kendilerini ispatlamış insanlar. Gerçekten nitelikli ve kapasiteli adaylar olduğunu düşünüyorum.  Aday Adayı değil herkes aday diyorum.  İçimizden biri seçilecek. Bu noktada aday profili bakımından da avantajlı olduğumuz kanaatindeyim. Siyaset, toplumdaki sorunlara çözüm üretmek, belli potansiyelleri işleyip proje haline getirme sürecidir. Biz de bunu istiyoruz. Katılımcı şeffaf herkesin kendisini ifade edebildiği ortamların oluşturulduğu ve herkesin temsil edildiği bir belediyecilik anlayışı ortaya koymak istiyoruz. Ben kendi adıma konuşursam, şehir plancısı olduğum için kendi mesleğimi icra etmek istiyorum. Tüm bu bahsettiklerimi toplamı olarak biz bu işi samimi şekilde yapıyoruz. Umarım o samimiyeti insanlara anlatabilirsek başarılı olacağız.”