Bir kaç gündür Düzce gündemini meşgul eden, “istifa etti” haberleri çıkan ve hakkında açıklamalarda bulunulan Ak Parti İl Başkan'nı Metin Kaşıkoğlu sonunda çok merak edilen konuya açıklık getirdi.

 

 


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e teşkilat üyeleri ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kaşıkoğlu, ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kaşıkoğlu, kendisi bu göreve Recep Tayyip Erdoğan’ın getirdiğini hatırlatarak iddiaları kesin bir dille yalanladı.

 

HEPSİ ASPARAGAS, HEPSİ YALAN GERÇEKLERLE İLİŞKİSİ YOK


Kaşıkoğlu, “Bu görevi bize tevdi eden bu ülkenin Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer bir gün Recep Tayyip Erdoğan isterse bu emaneti seve seve veririm. Düzce kamuoyunda son günlerde çıkarılan haberler kim tarafından hangi maksatla çıkarıldığını bilmediğim, gerçeklikle yakından uzaktan alakası olmayan, mizah desem mizah değil ,trajedi desem trajedinin kurallarına uymuyor. Türkçe'nin 29 harfiyle ifadesi mümkün olmayan bir takım yaklaşımları bizde arkadaşlarımız vasıtasıyla duyduk. Hepsi asparagas, hepsi yalan gerçeklerle ilişkisi yok. Gördüğünüz gibi görevimizin başındayız. “işiniz bitti görevden alındınız” denirse bir gün alnımız ak başımız dik emaneti bize tevdi edenlerin verdiği gibi alma hakkına da sahiptir. Bugün için öyle bir şey söz konusu değildir.”dedi.

 


 

BİRİLERİ HALÜSİNASYON GÖRÜYOR


Genel Merkeze neden çağrıldığınız sorusuna ise Kaşıkoğlu, şöyle cevap verdi:


“Genel merkeze çağrıldığım bilgisi de yalan. Süleyman Soylu'nun beni çağırdığı bilgisi de doğru değil. Birileri halüsinasyon görüyor. Halüsinasyon gördükten sonra gerçekmiş gibi de kurgulayıp oynuyorlar. Bizim oynamaya vaktimiz yok. Biz ülkemizi layık olduğu noktaya taşımak için arkadaşlarımızla birlikte büyük bir ciddiyet içinde çalışıyoruz. Bu yalanlardan medet umanlara Allah akıl fikir versin.”

TOZAN SON DERECE İSABETLİ BİR ATAMA!


Muharrem Tozan’ın İl Özel İdaresine atanmasına karşı çıktığı ile ilgili olarak ise Kaşıkoğlu, atamanın son derece isabetli bir karar olduğunu söyledi. Kaşıkoğlu, Kendisine sorulsaydı, aynı görüşü bildireceğini dile getirdi.


Kaşıkoğlu, “ Böyle bir şey benim ağzımdan çıkmış değil. Birileri böyle bir önyargı ile yola çıkıyorlar. Sayın Muharrem Tozan daha önce bizim Gümüşova’da belediye başkanlığımızı yapmış, başarılı olmuş ve belediye başkanlığı noktasında da milletvekilliği kimliğimle desteğimi alan bir kişi. 2 dönem belediye başkanlığını yapan bir arkadaşımızın il genel sekreterliği makamında başarılı olacağını zerre kadar tereddüdüm yoktur. Bence son derece isabetli bir atamadır. Bize görüş sorulmamıştır. Sorusaydı da benim görüşüm müspet olurdu.” Diye konuştu.


İNANCIMIZ TAM!


Öte yandan AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, teşkilat üyeleri ile yaptığı Belediye başkanı Mehmet Keleş’e hayırlı olsun ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Kaşıkoğlu, şahsı ve teşkilatı adına Keleş’in başarılı bir yöneticilik sürdüreceğine ve vaatlerini hayata geçireceğine dair inancının tam olduğunu dile getirdi. Kaşıkoğlu, Düzce’nin gelişmesi ve daha yaşanabilir bir il haline gelmesi için her zaman teşkilat olarak Keleş’in yanında olacaklarını ifade etti. Kaşıkoğlu, geçmişten ders aldıkları da sözlerine ekledi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 30 Mart yerel seçimlerinde desteklerinden ötürü teşkilata teşekkürlerini iletti ve “ Bu makamı sizin çalışmalarınıza borçluyum. ”dedi. Teşkilatı mahcup etmeyerek vaatlerini hayata geçireceğini dile getiren Keleş, her zaman teşkilata ve Düzce’ye hesap verebilen bir belediye olacaklarını da belirtti.

 

Sohbet havasında devam eden ziyaret sonunda Keleş, Kaşıkoğlu ve teşkilat üyelerini kapıya kadar geçirdi ve toplu fotoğraf çektirildi. 
 

 

 

Haber;S.Kaşkır