Düzce’de hep sıkıntı olarak görünen ve sık sık kazaların meydana geldiği kavşaklar Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a gidiyor. D-100 karayolu üzerinde bulunan ve sık sık hatalı olduğu söylenen kavşaklar da bilindiği gibi birçok kaza meydana geliyordu. Dün akşam Doğanlı Kavşağı’nda meydana gelen kazanın ardından Karayollarındaki kavşaklar yeniden gündeme geldi. Kavşaklarda düzenleme yapılması için konu Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a iletilecek. Konu ile ilgili bilgiler veren AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, “Özellikle D-100’ün Düzce’den geçen bölümlerindeki kavşaklarda devamlı kazalara sebebiyet veriyor. Bu benim kendi görüşüm seçim çalışmalarında da gezdiğim köylerde ve kazalarda sık sık karşımıza geldi.” Dedi.

Kavşaklarda problemler var ve ölümcül kazalarda dâhil sık sık kazalar meydana geldiğini dile getiren Yılmaz, “Bu konu ile ilgili olarak sayın bakanımız Binali Yıldırım’dan randevu talebimiz oldu. Bu konuları gündeme getireceğiz. Perşembe günü iç işleri bakanımız da Düzce’yi ziyaret edecek. Bu ziyaret programı arasında partimizi de ziyaret programı var. Bu “trafik konusunda ne tür tedbirler alınması gerekiyor” ilgili gündem yapmayı düşünüyoruz. Bu olaylar bizimde canımızı acıtıyor ve üzüyor.” Dedi.

Doğanlı’daki kavşakta kazalara sebebiyet veren oradaki kazalarda bir vatandaşın istimlak parasını almadan yolu genişletme talebinden geliyor.” Diyen Yılmaz, “Bu nedenle insanlarımızın duyarlı olması gerekiyor. Sonuçta devletimiz istimlak paralarını er ya da geç ödüyor. Ama maalesef daha öncede orada ölümcül kazalar oldu. Vatandaşlarımızın vicdanı bu şekilde rahatsız olmadan bu olayları gözlemleyebiliyorlar.” Dedi.

Haber; R. BAL