Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu'nda eğitim verilmesi için hizmet binasını üniversiteye veren Kaynaşlı Belediyesi, yapılacak yeni hizmet binasının temelini bugün düzenlenen programla gerçekleştirdi. Programa Kaynaşlı Kaymakamı Mustafa Yavuz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kaynaşlı Belediye Başkanı Eftal Altundal, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin ve AK Parti Kaynaşlı Belediye Başkan adayı İsmail Korkmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Kaymakamı Mustafa Yavuz, özellikle yaşanan depremlerin ardından gelişmeye çalışan Kaynaşlı'nın bu tür bir binaya ihtiyacı olduğunu belirtti. Yavuz, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu'na da ilçeye fakülte istediklerini ifade etti.

Kaynaşlı Belediye Binasını Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu'na vererek eğitime katkıda bulunan Kaynaşlı İlçe Başkanı Eftal Altundal da yaptığı konuşmada, “Yaşanan depremlerin ardından zor günler yaşayan Kaynaşlı'da böyle yapıların yükselmesi çok önemlidir. Üniversiteye verdiğimiz bina büyüktü. Temeli atılacak olan bina belediye binası küçük diyenlerde oldu. Önemli olan binanın boyutu değil içinde yapılacak hizmettir.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından butona basılarak yeni hizmet binasının temeli atıldı. Kazı çalışmaları 20 Şubat 2009 tarihinde başlayan bina, bodrum + zemin kat + 1. kat olup 760 metrekare kullanım alanına sahip. İhaleyi alan firma ile yapılan sözleşme gereği bina, en geç 300 gün içerisinde teslim edilecek.