Kaynaşlı Belediyesinin Belediye-İş Sendikası ile yaptığı, mevcut İşyeri Toplu İş Sözleşmesi 14.02.2010 tarihinde sona erdi. Belediye-İş Sendikası Genel Merkezden aldığı yetki doğrultusunda, Kaynaşlı Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında ilk oturum 11.02.2010 tarihinde gerçekleştirildi.
Bu oturumda idari maddeler tutanak altına alındı.24.02.2010 tarihinde gerçekleşen ikinci oturumda, sosyal haklar tutanak altına alındı. Böylece İşyeri Toplu İş Sözleşmesinde yüzde 2,62 zamla uzlaşma sağlanmış oldu.
Kaynaşlı Belediyesinin İşyeri Toplu İş Sözleşmesi, 1 yıllığına (14.02.2010- 14.02.2011 tarihlerini kapsayacak şekilde) Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Belediye-İş Bolu Şube Başkanı Nihat Bayram, Belediye-İş Bolu Şube Başkan Yardımcısı Murat Şeker ve Belediye Mali İşler Müdürü Nihat Hendan’ın katılımlarıyla 09 nisan 2010 tarihinde imza altına alındı.
Belediye Başkanı İsmail Korkmaz yaptığı açıklamada, Belediyenin, çalışanlarına maaş, mesai ve ikramiye borcu olmadığını, personelin maaş ve tüm haklarının düzenli olarak ödendiğini beyan etti.
Belediye-İş Bolu Şube Başkanı Nihat Bayram, Kaynaşlı Belediyesinin personel maaş ve alacaklarını zamanında ödeyen sayılı Belediyelerden olduğunu belirterek Belediye Başkanı İsmail Korkmaz’a teşekkürlerini bildirdi.