24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Kaynaşlı İlçesinde görev yapan öğretmenler düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. Etkinliğe Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek , Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Can, İlçe öğretmenleri ve kurum amirleri katıldı.
 


Etkinlikte konuşan Kaynaşlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Can şunları söyledi: Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, kıymetli protokol üyelerimiz, emekli öğretmenlerimiz ve öğretmen arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz. 24 Kasım Öğretmenler haftası içerisindeki ve seminer haftamızın son günü ailelerimizle birlikte kaynaşmak üzere bu kahvaltıda bir araya geldik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu kahvaltının bize maddi desteği sağlayan Kaynaşlı Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hepinize afiyet olsun.



Dünyaya bir daha gelse öğretmen olmak istediğini belirten Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin şunlar söyledi ; Değerli öğretmen arkadaşlarım hepinizden hürmetle selamlıyorum. Dünyaya bir daha  gelebilsem öğretmen olmak isterdim. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile görevi başında şehit olmuş öğretmenlerimize Allahtan  rahmet diliyorum. Vatana millete hayırlı evlatlar ve nesiller yetiştirmek sizin elinizde sizlere çok teşekkür ediyorum. Eğitim alanında yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Eğitim için Kaynaşlı Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya her zaman hazırız. Önümüzdeki yılda Kaynaşlı ilçemizdeki okullarımızın bahçe düzenlenmesini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde elimizden geldiğince yapacağız.




Son olarak konuşan Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek şunları söyledi ; Her sene 24 Kasım münasebetiyle bir program  organize etmeye çalışıyoruz. Sayın belediye başkanımız destek oldu. Milli Eğitim ile birlikte güzel bir organizasyon düzenlendi. Nice 24 Kasım günlerine.  Hep birlikte ulaşmayı diliyorum. Hepinize afiyet olsun.