Bugün Kaynaşlı’da vatandaşlara ilçenin sorunları hakkında mikrofonlarımızı uzattık. Kaynaşlı’nın en önemli üç sorunu nedir diye sorduğumuz Kaynaşlılı vatandaşlar kendilerine göre sorun gördükleri üç problemi sıraladı. Vatandaşların dilinde ise en önemli sorun olarak işsizlik dolaşıyordu. Vatandaşlar Kaynaşlı’ya yatırım anlamında daha fazla firma gelmesi gerektiğini ifade ederken Kaynaşlı’da gençlerin iş bulmakta zorluk çektiğini belirtti.

 İkinci sorun olarak da ilçede hala kaldırılmayan prefabrik yapılar görülüyor. Vatandaşlar depremin izlerini taşıyan prefabrik yapıların bir an önce kaldırılması gerektiğini savunuyor.

 Kaynaşlı'da vatandaşın, problem olarak gördüğü diğer bir konu da yollar. Doğalgaz çalışmaları ve alt yapı çalışmaları nedeniyle yolların iyice bozulduğunu söyleyen vatandaşlar bu sorunun çözülüp yolların kısa sürede asfaltlanması gerektiğini dile getirdi.

 Son olarak Kaynaşlı'da bulunan dereler de yeterli güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle büyük bir problem. Derelerin kenarlarında korumalık bulunmamasının büyük tehlike yarattığını belirten Kaynaşlılılar " Çocuklarımız ve gençlerimiz yazın buralara serinlemek amacıyla giriyor. yeterli güvenlik önlemeleri yok" diyerek yetkililere seslendi.

Haber; S.KAŞKIR