Kurban Bayramı tatili nedeniyle D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu'nda trafik yoğunluğu arttı. 9 gün sürecek Kurban Bayramı tatilinin başlaması ile birlikte TEM Otoyolu Düzce kesiminde tatilcilerin oluşturduğu yoğunluk uzun süre devam etti. Dün mesai saatinin bitmesiyle başlayan trafik yoğunluğu, sabah saatlerine kadar devam etti. Kurban Bayramı tatili için yola çıkan vatandaşlar, TEM otoyolunun Düzce Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasında araç yoğunluğu oluştu.

Öte yandan artan yoğunluk kazaları da beraberinde getirdi. Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilcilerin karıştığı maddi hasarlı trafik kazaları TEM otoyolunun Bolu kesiminde ulaşımı aksattı. Kilometrelerce kuyruk oluşurken, araçlar yoldan kaldırılana kadar ulaşım tek şeritten sağlandı. Araçların kaldırılması ile birlikte ekipler yolu 3 şerit olarak açtı.

Trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda da uyarıyor. Uykusuz ve yorgun şekilde direksiyon başına geçilmemesi ve araç kullanırken dikkatli olunması yönünde uyarılar yapılıyor.

C. ÜSTÜNER