CHP'nin Düzce'den sorumlu milletvekili Mahmut Tanal’ın mecliste yaptığı açıklamalar Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yeniden Türkiye gündemine oturmasına neden oldu. Mecliste Keleş hakkında yaptığı iş ve işlemler için suç duyuruları olduğunu belirten Tanal,Düzce Belediye Meclisi kararıyla yeni biyolog kadrosu yaratılarak kadrolu işe başlatma kararı alındığını iddia etti.

DÜZCE BELEDİYESİ ÇİFTLİK Mİ?
Düzce’nin sorunlarını sık sık gündeme getiren Tanal, Düzce Belediyesi’nde başkan yardımcılığı ve birim müdürlüklerinde çoğunda Keleş’in akrabalarının olduğunu söyleyerek, “Burası çiftlik mi? Düzce’de liyakatlı, işi bilen insanlar yok da sadece Keleş ailesi mi belediyeciliği biliyor?” dedi. Keleş’in belediyenin imkanlarını dostuna aktardığını savunan Tanal, belediyedeki kadrolaşmada akrabalık ilişkilerini ifade ederek ‘Belediye çiftlik mi?’ çıkışında bulundu. Açılan kadroya yapılan atama şeklini doğru bulmayan Tanal, yolsuzluk yapmanın sadece para vermekle yapılmayacağını belirtti.

BİRÇOK KEZ OLUMSUZ HABERLE GÜNDEM OLDU
Başkan Keleş Türkiye gündemine daha önce borcu yüksek olan belediyeye pahalı makam aracı alması ve makam aracılıyla ilgili kendisini yaptığı savunmayla gündeme gelmişti.