Ak Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.Yoğun katılımın yaşandığı programda İlk konuşmayı İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu yaptı.Sözlerinin başında 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı.Kaşıkoğlu konuşması esnasında muhalefet adayları ve cemaati sert bir uslüple eleştirdi.İlk olarak Başkan adayı Mehmet Keleş ile igili fikirlerini dile getirdi.Uzunca bir aranın ardından unutulmayan ve bugün yeniden Belediye Başkan adayı olan Keleş'i tanıtmak için zorluk içinde olmadıklarını ifade eden Kaşıkoğlu Keleş'ten övgüyle bahsetti.

 


"EFSANE BAŞKAN "



"Efsane Belediye Başkanımız hayırlı olsun dedi.Sayın Keleş birşeye inanıyorsa,bunu hayata geçirmek için engel tanımadan imkanları seferber eden bir insandır.Mehmet Keleş AK Partinin adayıdır ve il teşkilatı oalark bizim görevimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize emanetini başımızın tacı etmek ,en yüksek oyla Düzce'ye hediye etmektir."dedi.

 

 


17 Aralık sonrası cemaat ,hükümet çekişmesi olarak iddia edilen olaylara istinaden değerlendirmede bulunan Kaşıkoğlu muhalefet adaylarından okları Ömer Küçük'e çevirdi."Sen ben kavgası yapılacak zaman değil.En yakın dostlarımız tarafından hançeri sırtımıza saplandığı bir ortamda kusura bakmasınlar bizim bunlara ayıracak vaktimiz yok. Belediye başkanı olmaya niyeti yok diyerek Küçük'ü hedef gösteren Kaşıkoğlu açıklamalarıyla yeni bir tartışma konusu uluşturdu.



"BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA NİYETİ YOK "

"Başkan olmaya niyeti yok.Şu seçim bitsede gitsek diye bakıyor. Hatta bazı yerlerde dile getiriyor.Bizim Ömer diye bahsediyorlar. Bizim adayımız başka birimi. Oda bizim Mehmet."dedi.



CEMAATİ HEDEF ALAN O SÖZLER

Kaşıkoğlu'nun ardından Milletvekili Osman Çakır konuşma yaptı. 30 Mart'ın önemli nir dönüm noktası olduğunun altını çizen Çakır biz Düzce'ye Mehmet Keleş'i seçeceğiz.5 yıl Düzce'ye Belediye Başkanı olarak hizmet verdi ve sonraki dönemde ara verdiği 5 yıl boyunca kendisini belediyecilik noktasında geliştirdi.10 yıllık tecrübesiyle ilimize yeni bir vizyon kazandıracak dedi.Çakır'da cemaat'in lideri olarak adlandırılan Gülen'i hedef alan ağır eleştirlerde bulundu.



Diğer Milletvekili Fevai Arslan ise 30 mart seçiminin önemli bir seçim olduğunun altını çizerek konuşmasını sürdürdü.

 


 
"HÜKÜMETİ YIKMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ"


"Herzaman düzce olarak bize yüksek teveccüh ile desteklediğiniz için teşekkür ediyorum.Ortada şuan Ülke meselesi vardır.Daha öncede büyük oyunlar ile iktidarımızı yıkmaya çalışıldı. Bu seçim çok ama çok önemli.Bu hükümeti yıkmalarına izin vermeyeceğiz" dedi.


Mehmet Keleş Kürsüye çıkmadan önce İletişimci yazar ve yaşam koçu Dr.Şaban Kızıldağ Düzce için mazeret yok konulu sunumunu gerçekleştirdi.

 


Hemen akanbinde Efsane Başkan olarak adlandırılan Mehmet Keleş projelerini Düzce'li ile buluşturmak için kürsüye geldi


Keleş "Üzerinde çok titizlikle çalıştığımız bir tanıtım filmi.Dünyada bunlar uygulanabiliyorsa biz Düzce'de bunları uygulayabiliriz. Bütün projelerimizi izletmek mümkün olamadı" dedi.


BAŞBAKAN'IN KOŞULSUZ ARKASINDAYIZ



Keleş "Başbakanımız meydan meydan gezerek Ak Parti gerçeğini anlatıyor. Ben onun sözlerine inanıyor ve sonuna kadar katılıyorum.Sonuna kadar Ak Partimizin arkasındayız.Ne görev verilirse verilsin koşulsuz arkasındayız.Sizler herşeyi görüyorsunuz nelerle mücadele ettiğimizi biliyorsunuz.26 Mart Çarşamba günü Düzce'ye gelecek olan Başnakanımızı bende büyük bir heyecanla bekliyorum."dedi.

 

 

 

Keleş konuşmasının ardından Düzce için titizlikle hazırladıkları projelerin sunumuna geçti.Mehmet Keleş sırasıyla ana başlıklar halinde Melen su park projesi,sanayi alanları kentsel dönüşüm projesi,konuralp metrobüs yolu projesi,kalıcı konutlar metrobüs yolu projesi,fuar ve kongre merkezi bilim ve stadyum projesi,asar restorasyon projesi,Konuralp tarih koridoru projesi,Düzce Kültür evleri projesi,Düzce pazar yerleri projelerini tanıttı.

 

 


Proje tanıtımının ardında Programın son bölümünde İl başkanı ,Milletvekillleri ve meclis üyesi adayları sahneye çıkarak el ele birliktelik fotorafı verdiler .

Son bölümünde mehteran gösteri yapıldı.

 

Haber;P.Yıldırım