Gazetecilik meslek etiğinin ön plana çıktığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kurumumuza yerel yöneticiler, parti temsilcileri, STK temsilcilerinden ve toplumun her kesiminden tebrik mesajları ve ziyaretleri gelmeye devam ediyor.

Son olarak Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Öncü Medya Grubu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bir gün önce Düzce Belediyesi tarafından Erguvan Sosyal Tesisleri'nde organize edilen yemekte Düzce'de görev yapan medya mensuplarıyla bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kutlama ziyaretinde ilk olarak kurum çalışanları ile tek tek tokalaşarak, günlerini kutladı. Ardından, Öncü Medya Grubu Kurucu Başkanı Önder Tonyalı ve Manşet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Deveci ile sohbet ederek gündemi değerlendirdi.

Başkan Keleş, ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kaydetti: " Bu akşam Öncü Televizyonu’na geldik, bu bir nezaket ziyaretidir. Hem bu televizyon, radyo ve gazete kuruluşunun çalışanlarının günlerini kutluyorum. Aynı zamanda buranın ve Doğa Okulları’nın Kurucusu Önder Tonyalı ağabeyimizi de ziyaret etmiş, hasbıhal etmiş olduk. Memleket meseleleri konusunda en önemli görevi üstlenmesi gereken kesimlerden birisi basındır. Düzce basınının en önde gelen kuruluşlarından bir tanesi de Öncü Televizyonu, Öncü Radyo ve Manşet Gazetesi’dir. Bu kurumla iletişim içerisinde olmak, kanalları açık tutmak çok önemlidir. Bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Aramızdaki dostlukları güçlendirmek de bu memleketin hayrına olacaktır. "

"İstişare sünnettir" diyerek konuşmasına devam eden Keleş, şöyle devam etti: "Bu şehrin hem kanaat önderleriyle hem güzide kuruluşlarıyla bazı konularda istişare etmek bizi de hem bürokrasi içerisinde hem siyasetin içerisinde koruyacaktır diye düşünüyorum. Aldığımız bazı yanlış kararları hem bürokratik açıdan hem siyaset açısından yanlış sonuçlar doğuracak bazı şeylere de bu istişareler engel olacaktır diye düşünüyorum. Bu kanalları açık tutmaya karar verdik.  Bütün basın mensuplarımızı gezeceğiz, bizim yanlışlarımız varsa onları düzelteceğiz, onların talepleri varsa onları alacağız, söylediklerine de kulak asacağız. Kapılarını tekrar bize açtığı için Öncü Televizyonu’na teşekkür ediyorum. "

Ziyaretin sonunda Başkan Keleş, Öncü Medya Grubu Kurucu Başkanı Önder Tonyalı ve Öncü Medya Grubu çalışanlarıyla tokalaşarak kurumdan ayrıldı.