AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Mehmet Keleş Yakın Plan programının bu haftaki konuğu oldu. Pelin Güven Yıldırımın hazırlayıp sunduğu programda Keleş seçim çalışmaları ve projelerini anlatırken diğer taraftan da izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.Mehmet Keleş açıklamalarının devamında MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'ü hedef alan ifadelerde bulundu

.

KELEŞ HODRİ MEYDAN DEDİ



Geçmişte benim Metin Kaşıkoğlu ile aramızın açık olduğu dönemlerde basına yapmış olduğu bir açıklamayı broşür haline getirdiler ,hatta billboard falan yapmaya kalkışıyorlar diyen Keleş hiç yakışıyor mu? Şimdi bundan ne medet umuyorsunuz.Metin Kaşıkoğlu'nun söylediklerine itibar ettiniz ,halka arz ediyorsunuz.O zaman bu doğrunun takipçisi olun belgelerinizle savcılığa şikayet edin. Dağıttığımız spor malzemelerini bile geri toplattılar şikayet edip. O hediyeler İstanbul Belediyesi tarafından verildi. Sen de bul getir o zaman, başka şeylere para buluyorsun ya"dedi.



"BENİM SEVİYEME ÇIKAMAZSIN"


Keleş"Metin beyle olan bu kavgadan medet umuyorsanız, inandıysanız ,cesaretiniz varsa çık otur karşıma tartışalım. Diyelim ki tersi Metin Kaşıkoğlu'na inanmadın ,yalan söylediğini düşünüyorsun bunu da nefretle kınıyorsun o zaman bunu vatandaşa söyleyeceksin.Hani bir arkadaş çıktıya daha önce "Mehmet Keleş aday gösterildiği zaman Metin Kaşıkoğlu'nun istifa etmesi lazım" dedi .Neden diye sorduk "onun dedikleri doğru çıkmadı o yüzden istifa etmesi lazım" dedi.Sende öyle de o zaman Mehmet Keleş'e haksızlık yapıldı de.Sen kimsin ki araya girip hangi sıfatla Keçi boynuzundan bal çıkartmaya çalışır gibi bir şey çıkartmaya çalışıyorsun.Sen kimsin hangi sıfatla .18. madde uygulamasını halledeceğim demiş.Sen mi koydun da kaldırıyorsun hayırdır neyi kaldırıyorsun.Banada seninle ilgili bir sürü belge getirenler var bende çıkıp bunlarımı anlatayım ,seviyemiz bumu olsun? Asla ben senin seviyene inmem ,hiçbir zaman sende benim seviyeme çıkmazsın. Böyle şeylerden medet umuyorsun ucuz siyaset bunlar. Sen bu halka hangi tecrübenle neyle ne vereceksin onu anlat ben bunları anlatıyorum"dedi.



BU YARIŞIN BİR ÇİZGİSİ OLMALI



Hükümet ve cemaat arasında son zamalarda yaşanan olaylara da değinen Keleş o kadar büyük iftiralar tuzaklar var ki halkımıza parça parça işlenmeye çalışıyor diyerek Düzce'de de birtakım tatsız olayların yaşandığını söyledi.



"Kavgada ediyor olsak kavganında bir sınırı olmalı .Hepimiz aynı kayığın içerisindeyiz iki tarafta biz haklıyız diyor. Bize oy vermeyebilirler bunu onlarada söyledim ama bu yarışın bir çizgisi olmalı.Biz yarın yine yüz yüze bakacağımızı unutmamalıyız"dedi.

Keleş sonrasında sosyal sorumluluk projelerini anlattı.

 

 

Haber;P.Yıldırım