Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, mahalle muhtarları tarafından düzenlenen yemek davetine katıldı. Muhtarlar Keleş’in Karadeniz Turu jestine yemekle teşekkür etti.
 
Bir restoranda düzenlenen yemekte bol bol sohbet edip, keyifli bir akşam geçirdiler. Keleş burada yaptığı konuşmada muhtarlara birlik beraberlik mesajı verdi ve yapılaşma konusunda açıklamalarda bulundu.

"KARAKTERİ, STANDARDI OLMAYAN ŞEHİRLER İNŞA ETMİŞLER"

Keleş, “kaliteli hizmet üretmek zorundayız. Kaliteyi ve dayanıklılığı esas alıyoruz. Yaptıklarımız gelecek nesillere kalsın istiyoruz. Hiçbir karakteri standart olmayan şehirler imar etmişler. İstiyoruz ki Düzce’de depremden sonra ortaya çıkan yapılaşma da şehir kimliği olsun. Acziyet gösterme lüksümüz yok. Şehirleri doğru inşa etmeyi öğrenebilmeliyiz. Halka en yakın birim muhtardır. On kere düşünün iş yapın. Beraber olmaktan kaçmayın. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir. Hepimiz seçildik. Bu millet bizden hizmet bekliyor. Şahsi çıkarları ön plana koyarak hizmeti yapmamızı engelleyecek şeyler oluyorsa kimse hesap veremez. Bu memleketi imar etme noktasında beraber yapalım.” dedi.

“BAZEN ‘LANET OLSUN’ DEME NOKTASINA GELİYORUM”

“Bbazen ‘lanet olsun’ deme noktasına geliyorum.” Şeklinde konuşan Keleş, “ancak böyle konuşma sansımız yok” diye ekledi ve sözlerine devam etti.

“imkanlar kısıtlı ama imkansız değil. Her şeyi gerçekleştirme ihtimalimiz var. Bu bizim iyi bir çalışma ortamı oluşturmamıza bağlıdır. Memleketin çok hizmete ihtiyacı var. Hiç durmadan çalışıyoruz. Kıyaslama yaptığımda yüzde birini daha yapamadık.”

KAPIM HER ZAMAN AÇIK!

Keleş, muhtarların her zaman kendisine ulaşabileceğini de sözlerine ekledi.Keleş, “muhtarlarımızla yapacağımız ortak çalışmalar çok önemlidir. Muhtarlarımızın size ulaşamama sıkıntısı var. Kapı her zaman açık randevu diye bir şey söz konusu değil. Kapıyı acil içeri girebilirsiniz.” diye konuştu.

Haber; E. TAYHAN