KESK’in kuruluşunun 17. Yılı dolayısıyla bir açıklama yapan Eğitim Sen İl Temsilcisi Fevzi İpek, kamu emekçilerinin önüne çıkarılan tüm engellemelerine rağmen mücadele kararlılığıyla hep ayakta kaldıklarını belirtti.

İpek, “ Tüm kuşatma, bertaraf etme operasyonlarına karşı emek ve demokrasiden yana olan herkesin yüreğinde, beyninde, bilincinde kendine yer açan KESK, mücadelesinden asla taviz vermeyecektir. 17. Kuruluş yıldönümünü 11 hizmet kolunda örgütlü olan bağlı sendikası ile omuz omuza vererek kutlayan KESK, kamu emekçilerinin tek tek gerçek mücadele örgütü olmaya devam edecektir.” Dedi.

KESK’in bu ülkenin tüm insanlarının, emekçilerinin insanca bir yaşam mücadelesinin adı olduğunu ifade eden İpek, el etek öpmeden mücadele bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi.

İpek, “ Emeğin hakkını aldığı bir dünyaya inanalar, kardeşçe, eşit, özgür bir arada yaşam mücadelesi verenler hep olacak. Gücünün fiili ve meşru mücadelesinden alan KESK, bu ülkenin kamu emekçilerinin hak ettikleri bir ülkeye ve dünyaya kavuşacakları günü yakınlaştırma mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. El etek öpmeden, sırtımızı bir yerlere dayamadan, rüzgar gücüyle değil, rüzgara karşı durarak yükselttiğimiz mücadele bayrağımız sonsuza kadar dalgalanmaya devam edecektir.” Dedi.

HABER:H.İŞCAN