Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin arasında uzun süredir esen soğuk rüzgarları ayyuka çıkartan açıklama dün Keleş’ten geldi. "Mehmet Keleş'ten dolayı işler takdir görmüyorsa bunun siyasi mesuliyeti yarın bu teşkilatla bir şekilde ölçülecektir." diyerek adeta il teşkilatına meydan okuyan Başkan Keleş’in açıklamalarından sonra gözlerin çevrildiği AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, bugün teşkilat başkanlarını topladı. Sıcağı sıcağına durum değerlendirmesi yapılan toplantıda İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Düzce ilçe ve belde başkanları ile istişarelerde bulundu. Belediye ile teşkilatı arasındaki krizin gün yüzüne çıkması sonrasında parti içi işleyiş hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantıya il başkan yardımcıları da katıldı.

Bazı hataları ve aksaklıklar olabilir ama…”

İl Başkanı Hikmet Keskin, toplantıda yaptığı konuşmada, yaklaşık 2 senedir uyum ve birliktelik içinde çalışma yürüttüklerini belirterek, “Sizlerle kader birliği yaparak Düzce’mizde ve ülkemizde AK Parti’mizi en üst noktalara çekmek için çalışıyoruz. Sizlerin gayreti ve azmi beni ve Genel Merkezimizi memnun ediyor. Hepimizin bazı hataları olabilir, yaptıklarımızda aksaklıklar olabilir ama gösterdiğimiz gayret Ankara’da görülüyor.” sözleri mesaj niteliğindeydi.

Referandum çalışmaları başlıyor

Ayrıca bundan sonra yeni anayasa ve referandum için çalışmalara başlayacaklarını kaydeden Keskin, “Milletimize yeni anayasanın neden ihtiyaç olduğunu anlatacağız. Ben eminim ki ülkemizin daha refah ve müreffeh olması için referandumdan da önemli ölçüde ‘evet’ oyu çıkacaktır. Bu da sizlerin gayretleri ile olacaktır.” diye konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, daha sonra gündem hakkında konuştuktan sonra ilçe ve belde başkanlarının soru ve isteklerini dinledi.