AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 21 Ekim Gazeteciler Basın Bayramı olması dolayısıyla Düzce’de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Tüm gazetecilerle tek tek sohbet eden Keskin, her birinin Basın Bayramı’nı kutlamasının ardından basın açıklaması yaptı.

“Biz hep sahadayız”

AK Parti Teşkilatları’nın her zaman sahada olduğunu kaydeden Keskin, 2019 yılının Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimlere ilişkin yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu:
“24 Haziran seçimlerinden sonra bütün teşkilatlarımız hepimiz sahadayız. Yaklaşık 297 köy 67 mahalleyi teşkilatlarımızla birlikte geçmeye çalışıyoruz. Her pazartesi partimizde halk günü yapıyoruz, geri kalan günlerde mahalle ve köylerimizi geziyoruz. Hafta sonunu da ilçe ve beldelerimize ayırıyoruz. Bunları devam ettirmeye gayret edeceğiz. AK Parti teşkilatları seçimden seçime sahaya çıkıyor, değil. Biz hep sahadayız.
“Uyumlu bir şekilde çalışmaya gayret gösteriyoruz”
Son zamanlarda faydalı işler yapmaya gayret gösteriyoruz. Çeşitli problemleri görüyoruz ve çözmeye çalışıyoruz. Kamuoyunun şunu bilmesini istiyoruz, teşkilatımızın tüm unsurları ile uyumlu bir şekilde çalışmaya gayret gösteriyoruz. Seçimler yaklaştıkça sahada belli söylentiler çıkıyor. Teşkilatlar, milletvekilleri, belediye başkanlarının arasında problemler olduğuna ilişkin konuşuluyor. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olmayacak da. Çünkü biz siyaseti yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız yol haritası budur, bunu sürdürmeye devam edeceğiz. Bunları yaparken de siz basın mensupları ile kamuoyu ile hep paylaştık, paylaşmaya devam edeceğiz.



“En kaliteli ve en iyi hizmeti vereceklerle ve vermişlerle yolumuza devam edeceğiz”
Bir seçim süreci var ve aday adaylarımız çıkıp birbiri ile yarışacaklar. AK Parti olarak en kaliteli ve en iyi hizmeti vereceklerle ve vermişlerle yolumuza devam edeceğiz. Düzce’yi, ilçe ve beldelerimizi yönetirken eksiklerimiz de olacak. İnsan olduğu sürece ihtiyaç olacaktır. Hizmetleri yerine getirmek için de gereğini yapacağız. Bu anlamda teşkilatlarımızla bu gayret içinde çalışıyoruz.”
“Düzce’de AK Parti tüm belediyeleri alarak devam edeceğiz”

İnşallah 31 Mart’ta Düzce’de bütün belediyeleri, halkımızın da teveccühü ile alarak Düzce’de devam edeceğiz. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçen bir ekibiz. İnşallah Düzce’de AK Parti tüm belediyeleri alarak yoluna devam edecektir.

“Şuanda gündemimizde belediye başkanlığıyla alakalı bir konu yok”

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, kamuoyunda konuşulan Düzce Belediye Başkanlığı’na talip olacağı yönündeki söylentilere de yanıt verdi. Keskin, şöyle konuştu:
“Şuanda bizim il başkanlığı görevimiz var. İl başkanlığı görevimizi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kararlar bizim tek başımıza verebileceğimiz kararlar değil. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve teşkilat Başkanımızın istişareleri sonucunda verebileceği bir karardır. Bizim şu anda Düzce Belediye Başkanımız var. İlçe belediye başkanlarımız da var ve görevlerinin başındalar. Biz Genel Merkezimiz ne söyler ona göre hareket ederiz. Biz AK Parti’nin Düzce İl Başkanı olduğumuz için, şuanda gündemimizde belediye başkanlığıyla alakalı bir konu yoktur. Genel Merkezimiz kararlarını verdikten sonra kamuoyuyla paylaşırız.”