AK Parti'nin ilçelerdeki çalışmaları değerlendirdiği Danışma Meclisi Toplantıları devam ediyor. Toplantıların son durağı Yığılca oldu.AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, il yönetim kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Sert, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ve İl Genel Meclis Üyeleri, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, önceki dönem Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit,Yığılca İlçe Başkanı Kerem Yalçıner teşkilat mensupları, köy ve mahalle başkanlarının katılımları ile Yığılca İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.


Toplantıda Yığılca merkez ve köylerde devam eden çalışmaların son durumu hakkında AK Parti İl Yönetimi'ne bilgiler verilirken, sorun ve eksikler de masaya yatırıldı.

Toplantı için Yığılca'ya giden AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet, bir dizi temaslarda da bulundu.


İlçede dolaşarak esnaf ve vatandaşlara kulak veren partililer, Yığılcaspor ve Düzce Belediye Spor Süper Amatör Lig müsabakasını da izledi.Gökçeağaç Köyü'nü ziyaret ederek köy sakinleri ile sohbet eden AK Parti heyeti, sorun ve taleplerini dinleyerek, yapılan asfalt çalışması ile ilgili bilgiler verdi. Ardından Yığılca Gökçeağaç Köyü Yatılı Erkek Kur’an Kursu ziyaret edildi.


Kursta incelemelerde bulunan İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet kursun ihtiyaçlarını tespit etti. İlk etapta kursa 4 adet bilgisayar ile İl Gençlik Kolları ile Üniversite Birimi tarafından yeni kütüphane hediye edildi.
HABER:C.ÜSTÜNER