AK Parti Gümüşova 6.Olağan İlçe Kongresinde konuşan Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin AK Parti teşkilatlarına mesajlar verdi.,

‘Ben yok biz var’ diyen Keskin, “Dedikodu üreten, bir arkadaşımıza bir şey söyleyen ‘Senin hakkında şu bu böyle dedi’ diyen arkadaşları çağıracağız. Diyeceğiz ki ‘Sen şöyle demişsin gel bakayım’ diye soracağız. Bu şekilde partinin altında içimize birileri pimi çekilmiş bombayı bırakıyor. Siz onu iyi niyetli zannediyorsunuz. Bir baktığınız zaman hepinize zarar veriyor. Onun için asla buna müsaade etmeyeceksiniz. Biz bugüne kadar bunlara müsaade etmedik.” dedi.

İstişarelerle kendi dönemlerinde problem olmadığını söyleyen Keskin, “Nefsi davranmayacağız. Dedikodu yapmayacağız. Çünkü bizim böyle bir haddimiz yok. Bu partide hepimiz tartışılabiliriz. Bir tek kişi var tartışılmayacak oda Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Bunun haricinde hiç kimsenin tartışılmaz bir tarafı yok. Dava adamı dedikodu yapmaz. Dava adamı yok arkadaşlarına sahip çıkar.” ifadelerini kullandı.

‘AK Parti şahsi beklentileri ile hareket edenlerin partisi değildir’ diyerek şöyle devam etti:

“Bu parti koltuk davası peşinde koşanların partisi değildir. Bu parti ‘ben olmasam bu parti olmaz’ diyenlerin de partisi değildir. Nefsi hareketlerden kaçınacağız.”

Haber: Y. SEVER