Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır güvenliğimizi korumak amacıyla Afrin’e yönelik başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatı'nda 1 askerimiz şehit düşmesinin ardından AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’den taziye mesajı geldi.

“Vatana aşık bir milleti korkutamazsınız”
Keskin yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Zeytin Dalı Harekâtı kapsamındaki ilk şehidimiz Astsubay Üst Çavuş Musa Özalkan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dilerim. İslam'ın son sancaktarı olan bu ülke için bu devlet için hepimiz bin ölür bin doğarız. Afrin şehidimiz Musa Özalkan, Bayrağa, Vatan’a, İslam’a hizmet etti ve aşkına, Rabbi’ne kavuştu. Şahadeti arzulayan bir milleti yenemezsiniz. ‘Biz aşkı, vatan için canını verenlerden öğrendik!’ diyen bir milletin evlatlarını hiçbir zaman yıldıramaz, korkutamazsınız.

Sınırlarımızda yuvalanmaya çalışan dış destekli terör örgütlerinin varlıklarına son vermek ve ülkemizde ve sınır dışımızdaki tehditlerin sona ermesi için haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dilerim.”

Haber: Ö. YILMAZ